Ga naar Content

Scooterrijder rijdt door na ongeluk met 15-jarige fietser in Hoorn, politie zoekt getuigen

Een 15-jarige fietser is gewond geraakt bij een ongeluk met een scooterrijder in Hoorn. Het ongeluk gebeurde gisteren om 17.30 uur op de Provincialeweg. De scooterrijder reed de fietser tegemoet. Bij het passeren raakte hij de fietser die hierdoor viel.

Foto: AT5

Het slachtoffer, een 15-jarige vrouw, raakte door het ongeluk ernstig gewond aan haar voet. Ze is naar het ziekenhuis gebracht voor behandelingen.

Na de aanrijding keek de scooterrijder volgens omstanders om, maar reed door. De politie vraagt de bestuurder zich te melden. Ook wordt getuigen van het ongeluk gevraagd zich te melden bij de politie.

De politie heeft een signalement van de scooterrijder vrijgegeven. Het gaat om een man in donkere kleding en een donkerkleurige helm. De scooter was eveneens donkerkleurig en vermoedelijk van het merk Sym Fiddle. De scooter zou nu beschadigingen moeten hebben aan de linker- of voorkant.

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.