Ga naar Content

"Zo blij als een klein kind met een lolly", Henk kan zijn hobby weer oppakken

Oude filmrolletjes met negatieven: steeds minder mensen gebruiken ze, maar Henk Kuilman gebruikt ze nog altijd graag en is dan ook dolblij met NH Helpt. In Purmerend kan hij namelijk een lichtbak en vergrotingskoker ophalen. "Nu kan ik een hobby die ik afhankelijk had opgegeven toch weer oppakken."

Voor Katinka de Boer was het jarenlang een fijne plek om terug te trekken: haar eigen doka op zolder. Maar met een verhuizing in zicht is het nu echt tijd om de lichtbak en vegrotingskoker weg te doen. 

Ze schakelt NH Helpt in. Henk Kuilman wordt gevonden en haalt de spullen bij Katinka op. "Ik ben zo blij als een klein kind met een lolly", zegt de man enthousiast. Hij had z'n hobby al opgegeven, maar door de spullen van Katinka kan hij dit eindelijk weer uitvoeren. 

In onderstaande reportage is te zien dat Henk heel blij is met z'n nieuwe spullen.  

Dankzij NH Helpt en Katinka kan Henk z'n hobby weer oppakken - NH / Robbert Bianchi

NH Helpt: voor iedereen die hulp nodig heeft of kan bieden

WebsiteAlle oproepen van NH Helpt zijn te lezen op nhhelpt.nl. Hier kun je ook zelf een vraag of een aanbod plaatsen.

RadioRachel Morssink presenteert elke zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur het programma NH Helpt op de radio. Het NH Helpt Antwoordapparaat is de hele week te bereiken op: 088-8 505 303.

Elke werkdag om 13.40 uur hoor je bij June Hoogcarspel een hulpvraag in haar radioprogramma June tot Twee. 

TVOp tv is NH Helpt ook te zien. Isabella Prins presenteert elke dinsdag om 17.10 uur het programma NH Helpt voor tv en online. 

Kijk alle uitzendingen HIER terug. 

 

Lees ook