Ga naar Content

Ex-dakloze Hariëtte uit Amsterdam krijgt keukenspullen van luisteraars NH Radio

Hariëtte Arendzon uit Amsterdam zwierf een jaar over straat, omdat ze haar huis uit werd gezet, samen met al haar spullen. Ze had niets meer tot zij terecht kon in een vestiging van HVO (Huis Voor Onbehuisden). Hariëtte zocht nog een airfryer en een koffiezetapparaat en riep de hulp in van June Hoogcarspel op NH Radio. Luisteraars reageerden en June verraste Hariette met meer. 

Keukenspullen voor ex-dakloze Hariette - NH Nieuws

Wanneer June en sidekick Maarten Hariëtte in haar nieuwe appartement bezoeken kan zij er niet over hoe blij zij is met het nieuwe dak boven haar hoofd. Zij noemt het haar Paleis. De blijdschap wordt alleen maar groter als June een airfryer, een waterkoker en twee koffiezetapparaten tevoorschijn haalt. Hariëtte heeft er geen woorden voor en wil iedereen bedanken voor alle spullen.

NH Helpt: voor iedereen die hulp nodig heeft of kan bieden

WebsiteAlle oproepen van NH Helpt zijn te lezen op nhhelpt.nl. Hier kun je ook zelf een vraag of een aanbod plaatsen.

RadioRachel Morssink presenteert elke zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur het programma NH Helpt op de radio. Het NH Helpt Antwoordapparaat is de hele week te bereiken op: 088-8 505 303.

Elke werkdag om 13.40 uur hoor je bij June Hoogcarspel een hulpvraag in haar radioprogramma June tot Twee. 

TVOp tv is NH Helpt ook te zien. Isabella Prins presenteert elke dinsdag om 17.10 uur het programma NH Helpt voor tv en online. 

Kijk alle uitzendingen HIER terug.