Zwaarbevochten drie punten voor ADO'20

HEEMSKERK ADO'20 heeft zondag op eigen veld een zwaarbevochten 1-0 overwinning behaald op Haaglandia.

De ploeg uit Heemskerk draait slecht de laatste tijd en om 'de neuzen dezelfde kant uit te krijgen' had het team vrijdagavond een 'Hollands avondje' ingelast. Dat betekende kaarten, biljarten, sjoelen en darten. En saté eten. En praten met elkaar.

Blijkbaar heeft het geholpen en dat moest ook wel tegen het onderaan staande Haaglandia. Cerilio Cijntje had de Heemskerkers al binnen tien minuten op voorsprong kunnen brengen, maar alleen voor de keeper miste zijn schot kracht. Tot de rust bleef het 0-0 op sportpark De Vlotter.

In de tweede helft probeerde ADO'20 met een aantal afstandsschoten de leiding pakken, maar het duurde tot drie minuten voor tijd voordat Thijs Sluijter een goede voorzet van Revellino Denswil binnen kopte.

Door de overwinning klom ADO'20 naar de tiende plek met veertien punten uit twaalf duels. Haaglandia blijft op de laatste plaats staan.