Ga naar Content

Seuntjens wil band opbouwen met Telstar-fans

VELSEN Na drie seizoenen RBC Roosendaal en drie seizoenen FC Den Bosch is aanvaller Ralf Seuntjens neergestreken in de IJmond. De Brabantse spits komt de komende twee seizoenen uit voor Telstar.

"FC Den Bosch wilde graag verder met mij, maar we kwamen er niet uit", bekent Seuntjens. "De club moest financieel een stap terug doen waardoor ze noodgedwongen afstand moesten doen van een aantal spelers. Waaronder van mij."

Er was nog flink wat interesse in de 1.92 meter lange spits. "Ik heb gesprekken gehad met Helmond Sport, Oss en Fortuna. Mijn zaakwaarnemer had ook nog wat lopen in Engeland, maar dat werd nooit concreet. Uiteindelijk is Telstar als winnaar uit de box gekomen."

Die keuze werd vergemakkelijkt door gesprekken met Wouter de Vogel en Alair Cruz Vicente. "Die jongens ken ik goed. Dus ik heb ze gevraagd naar hoe het is om hier te spelen. Daar waren ze ook heel enthousiast over. Ook uit de gesprekken met de trainer kwam duidelijk naar voren wat hij met mij wilde."

Seuntjens wilt in Velsen graag een goede band opbouwen met de fans van de Witte Leeuwen. "Ik had in Den Bosch een goede band met de supporters. En dat hoop ik hier ook te hebben."abc5media_video_0