Ga naar Content

NH Sport op zondag: amateurvoetbal en hockey

3 mei 2015, 00.11 uur · Aangepast 3 mei 2015, 15.20 uur
Door: · Foto: NH Nieuws

Dit weekeinde geen eredivisie, vanwege de bekerfinale. Maar NH Sport is wel langs de voetbalvelden te vinden in de topklasse en de hoofdklasse. Verder de halve finale om het landskampioenschap hockey.

In de Topklasse is AFC nog niet helemaal uit de degradatiezorgen, maar de ploeg van Stanley Menzo heeft het in eigen hand. Zondag speelt AFC thuis tegen EVV. Stephan van de Pol doet verslag op de radio en je kunt de wedstrijd ook live zien op onze site. De Dijk kan in theorie nog altijd kampioen worden in de hoofdklasse A. Dan moet het zondag thuis in elk geval winnen van Hollandia uit Hoorn. Edward Dekker doet verslag op de radio. Verder aandacht voor de eerste wedstrijden in de halve finales om het landskampioenschap hockey. Bloemendaal speelt op het Kopje tegen Kampong. Daniël Schoonenboom meldt zich met het wedstrijdverslag.

Verder Prof Amateurvoetbal Dennis, het laatste nieuws uit de regio en lekker veel muziek in NH Sport: zondagmiddag van 13.00 tot 19.00 uur op de radio bij RTV NH. Presentatie: Rob Wtenweerde