Ga naar Content

Manoah vroeg Kim ten huwelijk op het toilet van een nachtclub: "Superromantisch!"

AMSTERDAM Het klinkt misschien niet direct als de meest romantische plek ooit, maar voor Manoah en Kim is het toilet van nachtclub Studio 80 een plek om nooit meer te vergeten. Het stel ontmoette elkaar daar vijf jaar geleden en afgelopen zaterdagnacht vroeg Manoah zijn grote liefde op die plek ten huwelijk.

Manoah en Kim leerden elkaar precies vijf jaar geleden kennen in de Amsterdamse nachtclub. "Ik gaf feestjes in Studio 80 en daar ontmoette ik per toeval Kim op het toilet", vertelt Manoah aan NH. De twee bleken in hetzelfde vakgebied te zitten en hadden vervolgens eerst een zakelijke ontmoeting, maar al snel sloeg de vonk over.

Nu, vijf verliefde jaren later, besloot de hoogzwangere Kim nog één keer naar de nachtclub te gaan. "Dan kunnen we tenminste later tegen die kleine zeggen dat hij de laatste set van z'n vader in de 80 heeft meegemaakt", legt Kim uit.

Beluister hieronder het hele interview met Kim en Manoah:

abc5media_audio_0

'30 tot 40 man'
Wat ze niet wist was dat Manoah heel wat van plan was. "Ik had net gedraaid en kwam boven en wilde haar daar ten huwelijk vragen op de wc", vertelt Manoah. "Ik dacht: het is rustig, dus dat gaat goed. Maar op het moment dat ze boven kwam, nam ze ineens 30 tot 40 man mee."

Manoah was bang dat zijn romantische aanzoek in duigen zou vallen. "Dus toen heb ik de hele rij bij de wc ingelicht en wist iedereen ervan. Toen heb ik haar de wc in gesleurd", vertelt de vader in spé. "And I said yes, superromantisch", aldus een gelukkige Kim.

'Studio 80, bedankt!'
Het toekomstige echtpaar verwacht in maart hun eerste kindje, een jongen. Studio 80 zal voor Kim altijd een speciaal plekje in haar hart hebben. "Zonder Studio 80 was dit gezinnetje niet tot stand gekomen!"