Ga naar Content

Michel Vonk: "Ik wil met een goed gevoel en door de voordeur bij Telstar vertrekken"

VELSEN-ZUID Vrijdagavond begint Telstar, en dus ook trainer Michel Vonk, aan het laatste deel van de competitie met de uitwedstrijd tegen Almere City FC. Met nog zeven wedstrijden voor de boeg willen zowel spelers als trainer er nog iets van maken.

Net als trainer Vonk zullen er na dit seizoen een aantal spelers vertrekken uit Velsen-Zuid. De club heeft van veertien spelers het contract formeel opgezegd. Tijdens de resterende wedstrijden staat er dus meer op het spel dan alleen de punten en de wedstrijdpremie. Zowel Vonk als de spelers zijn zich daar van bewust.

Video #162883

De buitenwacht kan niet aan de trainer afzien dat hij bezig is aan zijn laatste periode bij de club. Vonk komt nog steeds op tijd, traint fanatiek en is niet anders dan dat hij hier voor was. Michel Vonk is nog gewoon Michel Vonk.

Video #162884

Wedstrijd tegen Almere

Voor de wedstrijd tegen Almere City FC kan Telstar niet beschikken over de geschorste Toine van Huizen en Fabian Serrarens. Zij worden vervangen door Calvin Valies als rechtsback en Mo Ajnane op het middenveld. Verder kan Michel Vonk ook nog geen beroep doen op de geblesseerde Wesley Zonneveld, Thomas van den Houten, Edo Knol en Tom Beissel.

Waar veel mensen tegenstander Almere City FC vaak het lelijke eendje van het betaalde voetbal vinden heeft Michel Vonk wel respect voor de ploeg waar interim bondscoach Fred Grim eerder trainer was.

Video #162885

De wedstrijd Almere City FC tegen Telstar is vrijdagavond vanaf 19:00 uur live te volgen in NH Sport.