Voormalig Telstar-speler Van Mieghem trefzeker: "Het is nog lang niet gespeeld"

VELSEN-ZUID Met een elftal vol oud-Telstar-spelers betrad De Graafschap het veld op Sportpark Schoonebeek. Daryl van Mieghem en Fabian Serrarens bezorgden Telstar een behoorlijke kater door respectievelijk de 2-1 en de 2-2 op het scorebord te zetten. Naast de twee doelpuntenmakers maakten ook Tarik Tissoudali en Jordy Tutuarima minuten in het met 3-2 verloren duel. Tim Keurntjes bleef op de bank. Van Mieghem is ondanks de nederlaag strijdbaar: "Het is nog lang niet gespeeld."

Voor De Graafschap is de 3-2 nederlaag dan ook helemaal geen slecht resultaat. De ploeg van Henk de Jong kwam in de 20ste minuut op achterstand en zag daarna Sven Nieuwpoort met rood het veld verlaten in de eerste helft. Maar met tien man speelde De Graafschap sterker dan als elftal. "We zeiden na afloop ook waarom we het met tien wel kunnen en met elf niet. Ik ben in ieder geval blij met de twee uitdoelpunten", sprak Van Mieghem vol goede moed.  "Het is bijna uitverkocht zondag. Het gaat een mooie wedstrijd worden waarin we ons moeten bewapenen tegen Telstar."