Ga naar Content
Noord-Holland

Het is nog niet voorbij: vanavond opnieuw kans op onweer

5 juni 2019, 12.05 uur
Door: · Foto: AdobeStock

Het onheilspellende weer bleef Noord-Holland gisteren lange tijd bespaard, maar uiteindelijk moesten we er 's avonds toch aan geloven. Wie denkt dat alles nu voorbij is, heeft het mis: ook vanavond gaat het weer flink onweren.

Volgens NH-weerman Jan Visser gaat het vanavond na 22.00 uur opnieuw los. "Ik durf het nog niet met zekerheid te zeggen omdat het nog wel even duurt voor het zover is, maar het ziet ernaar uit dat het vanavond minder heftig wordt dan gisteren. Het kan wel flink gaan onweren, maar met minder bliksem en minder wind dan gisteren."

Lees ook: Code oranje in Noord-Holland: noodweer breekt los

Noodweer of niet, net als gisteravond gaan de onweersbuien volgens Visser weer gepaard met veel regen. De weerman waarschuwt dat mensen vanavond opnieuw te maken kunnen krijgen met wateroverlast.

Komende dagen
De komende dagen blijft het wisselvallig weer. De temperaturen liggen iets lager dan gemiddeld in juni en de wind is onvoorspelbaar. Wie hoopte op een dagje strand tijdens het Pinksterweekend, wordt waarschijnlijk dan ook teleurgesteld. Hoewel het niet koud wordt, blijft de kans op een bui behoorlijk groot. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!