Ga naar Content

Gecrashte auto Hensbroek vluchtte voor politie

HENSBROEK - De auto die vannacht op de Menisodesweg in Hensbroek crashte, werd vlak daarvoor door de politie op de hielen gezeten. Agenten zagen de wagen slingeren over de weg en besloten een achtervolging in te zetten.  

Foto: GLOCALMedia

De auto werd om 23.55 uur gezien. Volgens een woordvoerder van de politie reed de auto roekeloos en maaide af en toe de berm plat. Toen de politie een stopteken gaf, gingen ze er met gierende banden vandoor. Agenten zetten een achtervolging in. 

Die kwam echter snel te einde, omdat de wegen veel te smal waren en dus voor gevaarlijke situaties zorgde. De slingerende auto wist uiteindelijk te ontkomen.

Gecrasht in de berm

Vanochtend kwamen ze de auto weer tegen, ditmaal gecrasht en total loss in de berm. De ravage op de weg was groot. Volgens de politie stonden er drie inzittenden naast de auto. Die mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht. 

De bestuurder van de auto wist echter te ontkomen. Er werd nog een zoekactie gehouden - de brandweer heeft in slootjes gezocht - maar er werd niemand meer gevonden. 

Lees ook

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!