Ga naar Content

Ajax kan niet trainen in stadion van FC Midtjylland

HERNING - - Ajax kan de laatste training voor het Champions Leagueduel van dinsdag met FC Midtjylland niet in het stadion van de kampioen van Denemarken afwerken. Midtjylland wil het speelveld van de eigen MCH Arena in Herning zoveel als mogelijk sparen, na overvloedige regenval in de afgelopen dagen.

Foto: Pro Shots / Jasper Ruhe

Trainer Erik ten Hag heeft besloten om maandagmiddag met Ajax in Amsterdam te trainen. Hij vliegt vervolgens iets later dan gepland met zijn selectie naar Denemarken, waar hij rond 18.45 uur een persconferentie geeft.

Ten Hag beslist na de training op jeugdcomplex De Toekomst met welke spelers hij in het vliegtuig stapt. Nicolás Tagliafico miste zaterdag de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Ten Hag meldde na dat duel dat hij verwacht dat de Argentijn dinsdag tegen Midtjylland kan spelen.

Noussair Mazraoui viel geblesseerd uit tegen Fortuna. Zakaria Labyad was onvoldoende fit om tegen de hekkensluiter van de eredivisie in actie te komen.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]