Ga naar Content

AZ-speler Wijndal over zijn maatje Stengs: "Calvin wil altijd alles weten"

WIJDEWORMER - Owen Wijndal moet aan de hand van twee foto's van zijn twee beste vrienden Myron Boadu en Calvin Stengs verschillende vragen beantwoorden. Het drietal doorliep de hele jeugdopleiding van AZ en kent elkaar door en door. 

Wijndal over zijn maatjes Stengs en Boadu - NH Nieuws

"Ik denk een jaar of twaalf geleden. Toen speelden we al samen in de jeugd van Haarlem", vertelt Wijndal over hoelang hij en Stengs elkaar kennen. 

De drie Oranje-internationals bespreken veel samen, zo ook hun kleding keuze. "Ze hebben altijd commentaaar op mijn kledingstijl. Dat ik te vaak met trainingspakken en dat soort dingen loop. Al doe ik het goed hebben ze alsnog commentaar", vertelt Wijndal, die als hij moet kiezen eerder kleding advies aanneemt van Stengs. 

Penaltymaster

Ook zou Wijndal eerder Boadu een penalty laten nemen dan Stengs. "Ik heb Cal weleens een penalty zien nemen, daar word je niet vrolijk van. En Myron kan ook wel goede penalty's nemen. Alleen we hebben al een hele goede", glimlacht Wijndal. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]