Ga naar Content

Getuigen: "Glennis Grace betrokken bij mishandeling supermarkt"

In een supermarkt aan de Westerstraat zijn gisteravond meerdere mensen bedreigd en mishandeld. Diverse getuigen melden aan AT5/NH Amsterdam dat zangeres Glennis Grace betrokken is bij het geweldsincident. "Ze kwam binnen en schreeuwde: 'Wie heeft er aan mijn kind gezeten?'" vertelt een klant van de supermarkt.

Foto: AT5

Rond 21.00 uur gisteravond kwam er volgens getuigen een groep van ongeveer twaalf mensen de supermarkt binnen. Ze begonnen te schreeuwen en er zou een dreigende sfeer zijn. "Ik zag Glennis Grace binnenkomen met een groep mensen. Het zag eruit als haar persoonlijke knokploeg. Zij stond erbij om het op te hitsen." 

'Vreselijk laf'

Meerdere klanten laten weten dat een groep mensen binnenkwam die verschillende medewerkers van de supermarkt begonnen te slaan en schoppen. Zo vertelde een ooggetuige: "Ik zag een man op een medewerker zitten. Ze hebben hem op de grond gelegd en in zijn gezicht geslagen. Het zijn allemaal nog hele jonge medewerkers. Ik vind het vreselijk laf."

Een andere getuige laat weten meerdere gewonden te hebben gezien. "Er was iemand met een blauw oog en ik zag iemand met een bloedneus."

Volgens de politie lijkt het incident te maken te hebben met een conflict tussen een klant en een medewerker eerder die dag.  

De politie heeft gisteravond drie personen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij het incident. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Amsterdam?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]