Ga naar Content

Blokker-winkel verhuist naar oud V&D-pand in Den Helder en is daarmee eerste huurder

Een vestiging van de Blokker verhuist van de hoek Keizerstraat/Beatrixstraat in Den Helder naar winkelruimte in het verderop in de straat gelegen voormalige V&D-pand. Dat werd deze week bekend, nadat Blokker-topman Michiel Witteveen het huurcontract heeft getekend. In het voormalige warenhuis komen zowel winkels als woningen.

Impressie van Het Warenhuys in het oude V&D-pand aan de Beatrixstraat - Foto: Woningstichting Den Helder

Blokker is daarmee het eerste bedrijf dat een huurcontract heeft getekend voor winkelruimte in 'Het Warenhuys', zoals het gebouw gaat heten. Het plan is om 'binnen enkele jaren' te verhuizen naar de nieuwe locatie. Helder Vastgoed wil de oude Blokker-winkel daarna naar eigen zeggen 'een facelift geven', waarbij op de bovenverdiepingen mogelijk woningen komen.

Mix

Pandeigenaar Woningstichting gaf een paar weken geleden al wel aan dat veel bedrijven interesse hadden getoond in het voormalige V&D-pand. Voor alle winkelruimtes waren al gegadigden gevonden, maar om welke bedrijven het zou gaan wilde Woningstichting toen nog niet zeggen. Wel liet ze weten 'tevreden te zijn over de nieuwe mix van nieuwe en vertrouwde ondernemers die interesse tonen voor de winkelruimte'.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit de Noordkop?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]