Ga naar Content

Gerelateerde videos

Bakkie Pleur: "Vindahl is twee meter, maar lijkt net een vlieg"

Onze analisten Barry van Galen en Piet Keur vinden het heel knap wat AZ presteert onder Pascal Jansen. "Dit had ik niet verwacht, eerlijk is eerlijk", begint Keur. "Dat elftal is niet zo goed, hij haalt het maximale eruit. Vindahl is twee meter, maar hij lijkt een vlieg", vult Van Galen aan. In een vers Bakkie Pleur gaat het deze keer over de topper AZ - Feyenoord en Go Ahead Eagles - Ajax.

Foto:

De topper tussen AZ en Feyenoord was een mooie wedstrijd volgens de mannen. Keur: "De eerste strafschop was terecht, de tweede was discutabel. Ik vind het beetje kinderachtig allemaal." Van Galen ziet dat dát iets van deze tijd is. "Ik snap die spelers tegenwoordig wel."

Blamage Ajax

Ajax speelde te nonchalant volgens Keur. Voor Van Galen viel Sébastien Haller tegen. "Bij Ajax moet je uitstraling hebben dat je dé spits bent. Ik vind wel dat hij het goed doet, maar hij heeft te veel last van pijntjes." 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]