Ga naar Content

Ajax verhuurt Jensen aan Rosenborg en verlengt gelijk contract

Ajax heeft het contract verlengd van Vikton Jensen. Het Deense talent ligt nu vast tot medio 2024. Tevens stallen de Amsterdammers Jensen tot het einde van het seizoen bij Rosenborg BK uit Noorwegen. 

Victor Jensen in actie voor Jong Ajax - Foto: Pro Shots / Ron Baltus

De 22-jarige Jensen speelde dit seizoen één eredivisieduel voor Ajax. Aan het begin van het seizoen kwam hij als invaller in het veld in de thuiswedstrijd tegen NEC. Jensen had dit seizoen al wel tien basisplaatsen voor Jong Ajax en scoorde drie keer voor de ploeg van trainer John Heitinga. 

Rosenborg BK

Vorig seizoen werd Jensen verhuurd aan het Deense FC Nordsjaelland en nu kiest hij dus voor Rosenborg. Vorig jaar eindigde de recordkampioen van Noorwegen als vijfde in de competitie. In 2018 veroverde Rosenborg de laatste van in totaal 26 landstitels. Het nieuwe seizoen in Noorwegen gaat komend weekend van start. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]