Ga naar Content

LIVE NH Sport met VVV-Venlo - FC Volendam en Telstar - TOP Oss

Er staat vanavond weer een speelronde op het programma in de eerste divisie. NH Sport doet live verslag van VVV-Venlo - FC Volendam en Telstar neemt het in eigen huis op tegen TOP Oss. Onze radio-uitzending begint om 19.00 uur. 

Stadion De Koel van VVV-Venlo - Foto: Pro Shots / Peter van Gogh

Na een voortreffelijke eerste helft beleefde FC Volendam vorige week een gemakkelijke avond tegen hekkensluiter Helmond Sport. De ploeg van trainer Wim Jonk speelt nu in Limburg tegen VVV-Venlo.  De huidige nummer tien van de eerste divisie verloor eerder dit seizoen nipt in Volendam. De aftrap is om 20.00 uur en het commentaar wordt gegeven door Frank van der Meijden.

Tekst gaat verder onder het artikel. 

Lees ook

De Witte Leeuwen hebben er drie weken op moeten wachten, maar mogen vanavond eindelijk weer in actie komen. De storm gooide twee keer roet in het eten, eerst werd het duel met NAC Breda afgelast door Eunice. Tijdens deze storm waaide een deel van het ADO-stadion stuk. Hierdoor ging de wedstrijd van vorige week niet door.

Telstar haalt maandag 14 maart het duel tegen NAC Breda in. Een week later spelen de mannen van Andries Jonker tegen ADO Den Haag. Vanavond staat dus TOP Oss op het menu Vanuit Velsen-Zuid verzorgt Edward Dekker het wedstrijdcommentaar. De aftrap is om 20.00 uur. 

Tekst gaat verder onder de artikelen.

Lees ook

Beloftenploegen

Alleen Jong AZ komt vanavond in actie. Zij reizen af naar Doetinchem voor de confrontatie met De Graafschap. Eerder dit seizoen wonnen de mannen van Maarten Martens met 2-1 van de Superboeren. Beide ploegen zaten in een hele andere fase, de Alkmaarse beloften waren koploper en zijn inmiddels weggezakt naar de zeventiende plaats. 

Maandag neemt Jong Ajax het op tegen ADO Den Haag op De Toekomst. 

NH Sport is er van 19.00 tot 22.00 uur. Je presentator is Stef Swagers. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]