Ga naar Content

Wrange nasmaak voor Bilal Ould-Chikh: "Niet normaal, maar ben het gewend"

Voor Bilal Ould-Chikh had de 0-0 tegen VVV-Venlo een extra vervelende nasmaak. De aanvaller van FC Volendam raakte vlak voor tijd de paal en tot overmaat van ramp werden er vanuit het publiek 'nare' woorden naar hem geroepen. "Er zijn dingen gezegd, maar ik speel daardoor extra lekker."

Bilal Ould-Chikh kreeg het aan de stok met de fans van VVV-Venlo - NH Sport

FC Volendam kreeg in Venlo de grootste kansen, maar uiteindelijk lukte het de koploper van de eerste divisie niet om te scoren. VVV-Venlo probeerde Volendam nog te ontwrichten met harde tackles, maar Ould-Chick keek daar niet van op. De 24-jarige aanvaller baalde na afloop meer van het resultaat.

Bilal Ould-Chikh zag dat FC Volendam twee punten liet liggen in Venlo - NH Sport

Geluk ontbreekt

FC Volendam-trainer Wim Jonk sloot zich aan bij de teleurstelling van Ould-Chikh. Jonk zag zijn ploeg tot grote kansen komen, maar in de afronding ontbrak het geluk. "Als je zes á zeven grote kansen krijgt, dan moet je er zeker twee maken", aldus Jonk.

Wim Jonk vond dat er meer in had gezeten tegen VVV-Venlo - NH Sport

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]