Ga naar Content

Glunderende Heitinga na knotsgekke 6-3: "Genoten van mijn eigen ploeg"

John Heitinga zocht na de 6-3 overwinning van zijn ploeg uiterst tevreden de catacomben op van Sportpark De Toekomst. De trainer van Jong Ajax genoot met volle teugen van zijn ploeg en zag de Amsterdamse talenten de ene na de andere mooie treffer maken. 

John Heitinga genoot met volle teugen van Jong Ajax - NH Sport

De 38-jarige trainer vond dat ADO Den Haag met fases helemaal zoek werd gespeeld door zijn jeugdige ploeg. Naast de lovende woorden voor zijn team, was Heitinga toch ook kritisch op de tegendoelpunten. "We geven de goals te makkelijk weg, maar ik vind het daarom ook knap dat ze het weer goed oppakken."

Tekst gaat verder onder de video

John Heitinga gaat met een voldaan gevoel naar huis - NH Sport

Onvervalste Panenka

Naci Ünüvar was bij Jong Ajax één van de uitblinkers. De 18-jarige middenvelder maakte bovendien de laatste goal van de avond met een onvervalste Panenka vanaf elf meter. Het hoogstandje was deze wedstrijd dan ook de kers op de taart voor de voetballer uit Zaandam.

Naci Ünüvar blonk uit bij Jong Ajax - NH Sport

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]