Ga naar Content

LIVE NH Sport met FC Emmen - FC Volendam en Telstar - NAC Breda

Een extra radio-uitzending van NH Sport met twee wedstrijden die je niet mag missen. De kraker om de koppositie tussen FC Emmen en FC Volendam staat op het programma, maar Telstar - NAC Breda is eer ook eentje waar je goed voor moet gaan zitten. NH Sport is er vanavond vanaf 19.00 uur.

stadion FC Emmen - Foto: Pro Shots / Ron Jonker

Is drie keer scheepsrecht voor FC Volendam? Het zou bijzonder goed uitkomen, want in de competitie (2-2) en in de beker (0-3) lukte het de Volendammers niet te winnen van FC Emmen. Na de zeperd van vrijdag tegen Excelsior (2-5) is FC Volendam nog wel de nummer één van de ranglijst, maar de marge met FC Emmen is nog slechts twee punten. 

Op de afsluitende training bleek gisteren dat trainer Wim Jonk moet gaan schuiven in zijn basisformatie. Het is zeer de vraag of Oskar Buur, Benaissa Benamar en Bilal Ould-Chikh op tijd fit zijn. 

Tekst gaat verder onder de artikelen.

Lees ook

Naast de koppositie zou één van beide ploegen ook de derde periodetitel kunnen winnen. Dat is wel afhankelijk van het resultaat bij FC Eindhoven - ADO Den Haag. De Brabanders hebben 20 punten (doelsaldo +13), FC Volendam heeft ook 20 punten (+9) en FC Emmen staat op 19 (+8). Edward Dekker is de verslaggever in het stadion De Oude Meerdijk.

Telstar - NAC Breda 

In Velsen-Zuid neemt Telstar het vanavond op tegen NAC Breda.  Ondanks een 'knutselopstelling' vanwege corona wist NAC vrijdag wel met 2-0 te winnen van De Graafschap. De vorm is goed, want het was de vijfde opeenvolgende overwinning. Of oud-Telstar-spits Ralf Seuntjens nog in de bus naar Schoonenberg stapt, is onwaarschijnlijk. Hij staat op het punt een lucratieve overstap te maken naar de Japanse competitie.  

Bij Telstar is het ook nog de vraag wie er gaan starten. Nog altijd kampt trainer Andries Jonker met een waslijst aan afwezigen. In de loop van de ochtend hakt hij een knoop door wie er wel of niet kunnen spelen. Telstar - NAC Breda begint om 20.00 uur. Het wedstrijdcommentaar krijg je van verslaggever Erik-Jan Brinkman. 

De extra radio-uitzending van NH Sport begint om 19.00 uur. Je presentator is Stef Swagers

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]