Ga naar Content

Volendam-trainer Wim Jonk op zijn hoede: "Over TOP Oss wals je niet zomaar heen"

FC Volendam, dat de koppositie in de eerste divisie inmiddels kwijt is, krijgt vanavond TOP Oss op bezoek. Na de rampweek en de interlandperiode, staat voor het Nieuwe Oranje een revanche op het programma. Uit de wedstrijden tegen Excelsior (2-5 verlies), FC Emmen (4-1 verlies) en ADO Den Haag (1-1 gelijkspel) trekt trainer Wim Jonk lering.

Wim Jonk kijkt terug op de rampweek - NH Sport / Stephan Brandhorst

TOP Oss, de huidige nummer vijftien in de competitie, maakte het Volendam eerder dit seizoen knap lastig. De Brabanders stonden in het Osse Kuipje tot in de 83e minuut op voorsprong. Dankzij late treffers van Ibrahim El Kadiri en Damon Mirani hielden de Volendammers een nipte overwinning over: 2-3.

TOP Oss speelde eerder in eigen huis gelijk tegen Excelsior (1-1) en verloor met een klein verschil FC Emmen. Volendam is dus gewaarschuuwd. "Over TOP Oss wals je niet zomaar heen."

Tekst gaat verder onder de video.

"Over TOP Oss wals je niet zomaar heen" - NH Sport / Stephan Brandhorst

De wedstrijd FC Volendam - TOP Oss is live te volgen op NH Radio. De aftrap is om 20.00 uur, de uitzending begint een uur eerder. Maandag komt FC Volendam opnieuw in actie. Dan is op De Herdgang in Eindhoven Jong PSV de opponent.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]