Ga naar Content

Ajax tijdens bekerfinale in De Kuip gesteund door 17.500 fans

Ajax zal tijdens de bekerfinale maximaal worden gesteund in De Kuip. Zo'n 17.500 duizend Ajacieden hebben een kaartje bemachtigd voor de finale tegen PSV op 17 april. Daardoor is de bekerfinale inmiddels uitverkocht, zo meldt Ajax.

Ajax-versiering in De Kuip - Foto: Pro Shots / Jasper Ruhe

Ajax wist de finale van het bekertoernooi te bereiken door met 0-2 te winnen van AZ op bezoek in Alkmaar, dankzij doelpunten van Steven Berghuis en Davy Klaassen. Het pad van de Amsterdammers richting de bekerfinale werd verder bewandeld langs BVV Barendrecht (4-0), Excelsior Maassluis (9-0), Vitesse (5-0) en AZ.

Extra NH Sport op de radio

Vanaf 19.00 uur luister je vanavond naar een extra NH Sport op de radio. Na de tumultueuze afloop van FC Volendam tegen TOP Oss (1-2) speelt de ploeg van trainer Wim Jonk vanavond in Eindhoven tegen Jong PSV. De beloften van AZ komen ook in actie; zij ontvangen in Wijdewormer Roda JC. Beide wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen in een extra radio-uitzending van NH Sport vanaf 19.00 uur. 

Ajax speelde dit seizoen drie keer eerder tegen de ploeg uit Eindhoven. Aan het begin van het seizoen voor de Johan Cruijff Schaal ging Ajax met 0-4 onderuit. In de eredivisie wisten de Amsterdammers twee keer af te rekenen met PSV. Het werd 5-0 in de eigen Johan Cruijf Arena en 1-2 in het Philips Stadion. 

De strijd om de beker wordt op 17 april uitgevochten en de wedstrijd begint om 18.00 uur. NH Sport is er Eerste Paasdag rechtstreeks bij. De radio-uitzending van NH Sport begint om 16.00 uur! 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]