Ga naar Content

Rentree wielrenner Nils Eekhoff laat nog op zich wachten

De rentree van wielrenner Nils Eekhoff in het peloton laat nog op zich wachten. Begin maart liep hij een hersenschudding op in de tweede etappe van Parijs-Nice. De renner uit Rijsenhout laat weten dat hij nog niet weet wat zijn eerste koers gaat worden sinds zijn valpartij.

Foto: © Patrick Brunt | Keep Challenging | Team DSM

"Het gaat de goede kant op. Eerst een periode goed trainen en er helemaal bovenop komen", aldus Eekhoff. Door de hersenschudding miste hij al een aantal voorjaarskoersen. Juist de wedstrijden die Eekhoff goed liggen.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Parijs-Roubaix?

Eén van de favoriete koersen van Eekhoff is Parijs-Roubaix. Die wordt dit jaar op zondag 17 april verreden. De renner van Team DSM laat weten dat alles afhangt van hoe zijn herstel de komende dagen verloopt. In 2017 won hij de beloften versie van de Franse klassieker.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]