Ga naar Content

FC Volendam-aanvaller Martijn Kaars kiest voor Helmond Sport

FC Volendam-aanvaller Martijn Kaars sluit volgend seizoen aan bij Helmond Sport. De 23-jarige Kaars heeft voor drie jaar getekend bij de huidige hekkensluiter van de eerste divisie. Hij kreeg onlangs te horen dat zijn huidige club niet met hem door wilde.

Martijn Kaars in duel met Mohamed Mallahi van Jong FC Utrecht - Foto: Pro Shots / Remko Kool

Kaars speelde in de jeugd voor zowel FC Volendam als Ajax. In 2018 verliet hij de Amsterdamse jeugdopleiding en sloot hij aan bij het eerste van FC Volendam.

Sindsdien kwam Kaars tot 98 optredens in de eerste divisie. De Monnickendammer wist hierin 27 keer te scoren. Dit seizoen staat de teller op vier treffers. FC Volendam had voor komend seizoen nog een optie om het contract van Kaars met een jaar te verlengen. Maar omdat hij steeds minder minuten maakte, besloot de club hiervan af te zien.

Bekijk hieronder het interview met Martijn Kaars waarin hij zijn overgang naar Helmond Sport bespreekt.

Martijn Kaars over zijn overgang naar Helmond Sport - NH Sport/Frank van der Meijden

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]