Ga naar Content

Ajax-verdediger Martínez fit voor bekerfinale, Mazraoui traint ook weer

Goed nieuws voor Ajax in aanloop naar de bekerfinale tegen PSV. Centrale verdediger Lisandro Martínez is zondag na twee wedstrijden afwezigheid weer inzetbaar. Ook Noussair Mazraoui trainde vandaag mee, maar hij is een twijfelgeval.

Tegen Feyenoord viel Lisandro Martínez uit met een hamstringblessure - Foto: Pro Shots / Stanley Gontha

Martínez was afgelopen weekend in Argentinië vanwege familieomstandigheden, meldt Ajax Showtime. Hij miste daardoor de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Eerder was de verdediger vanwege zijn blessure afwezig tegen FC Groningen. Woensdag trainde de Argentijn weer volledig mee.

Over Mazraoui is er minder duidelijkheid. Hij ontbrak zaterdag tegen Sparta, maar stond vanmiddag wel weer op het trainingsveld. De rechtsback heeft nog vier dagen om wedstrijdfit te worden voor de bekerfinale in Rotterdam.

Blessures PSV

PSV kan in ieder geval niet beschikken over Olivier Boscagli. De verdediger is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld. Aanvaller Noni Madueke mist het Conference League-duel met Leicester City morgenavond en is een twijfelgeval voor de finale.

Vrijdag geven Ajax-trainer Erik ten Hag en aanvoerder Dusan Tadic een persconferentie in aanloop naar de kraker tegen PSV.

Mis niets van de bekerfinale

De wedstrijd Ajax - PSV is live te volgen tijdens een extra radio-uitzending van NH Sport (van 16 tot 21 uur). Daarnaast houden wij je via ons liveblog volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de bekerfinale.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]