Ga naar Content

LIVE NH Sport met VVV-Venlo - Telstar en Jong AZ - ADO Den Haag

Net geen 200 kilometer. Dat is de busreis die Telstar aflegt naar Venlo met de bedoeling drie punten mee terug te nemen. Jong AZ speelt thuis in Wijdewormer tegen ADO Den Haag. Beide wedstrijden kun je vanavond live op de radio volgen bij NH Sport. 

Stadion De Koel - Foto: Pro Shots / Thomas Bakker

Telstar zorgde vorig weekend voor een grote verrassing door in Rotterdam met liefst 4-1 van Excelsior te winnen. Een opsteker niet alleen voor Telstar, maar ook voor FC Volendam. Een directe concurrent voor promotie naar de eredivisie werd daarmee op een achterstand van zes punten gezet. Reden voor enkele FC Volendam-supporters om als bedankje een taart naar Velsen-Zuid te brengen.

Tekst gaat onder FB-post verder.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Of Telstar vanavond ook in Venlo, tegen de nummer tien van de eerste divisie, drie punten pakt, hoor je van verslaggever Erik-Jan Brinkman. De aftrap in stadion De Koel is om 20.00 uur.

Jong AZ - ADO Den Haag

Jong AZ werkt deze weken een loodzwaar programma af. De ploeg van trainer Maarten Martens verloor de laatste twee wedstrijden van Roda JC (0-1) en FC Emmen (3-0). Vanavond komt ADO Den Haag op bezoek en volgende week wacht Excelsior. 

Met 38 punten staan de Alkmaarse talenten op de veertiende plaats. Dat is twee plaatsjes hoger dan Telstar dat 35 punten heeft. Onlangs verlengde AZ de contracten van de Jong AZ-spelers Mexx Meerdink, Iman Griffith en Fedde de Jong. 

Jong AZ - ADO Den Haag begint om 20.00 uur. Het commentaar is van Frank van der Meijden. NH Sport is er van 19.00 tot 22.00 uur. Uiteraard  blikken we ook vooruit op de FC Volendam - Jong Ajax dat morgen wordt gespeeld en de bekerfinale van zondag tussen PSV en Ajax. Presentator is Stef Swagers.

Zondag hoor je op NH Radio alles over de bekerfinale PSV - Ajax. Onze verslaggevers Edward Dekker en Erik-Jan Brinkman verzorgen vanaf 16.00 uur de warming-up vanuit De Kuip. De aftrap is om 18.00 uur. Mis dus niets, zondag van 16.00-21.00 uur een extra NH Sport!  

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]