Ga naar Content

Angela vindt haar dubbelganger: "Het is net alsof we elkaar al jaren kennen"

Al sinds haar tienertijd wordt de 51-jarige Angela Pouwels voor iemand anders gehouden en vandaag heeft ze haar eindelijk ontmoet. Haar mysterieuze dubbelganger blijkt Daniëlle te heten en de twee Zaankanters hebben veel met elkaar gemeen. "Het was meteen een leuk, gezellig en spontaan gesprek", vertelt Angela enthousiast. 

Daniëlle (L) en Angela (R) werden vaak voor elkaar aangezien - Foto: Angela Pouwels

In de oproep van Angela herkende Daniëlle zich. Angela vindt dat de twee nu niet echt meer op elkaar lijken, maar vroeger kreeg Daniëlle, net als Angela, ook vaak te horen dat ze arrogant was omdat ze niet eens zwaaide. Dit gebeurde bijna dagelijks. 

In onderstaande reportage vertelt Angela over haar zoektocht:

De Zaanse Angela zoekt al zo'n 35 jaar naar haar dubbelganger. - NH Nieuws

De dubbelganger van Angela, Daniëlle, blijkt ietsje jonger te zijn. Ze is 47 en woont nu in Zaandam. Vroeger woonden ze beiden in Krommenie. "We hebben in precies dezelfde buurt gewoond. Er zijn heel veel gelijkenissen."

Familie

Vooral het karakter vindt Angela erop lijken. De twee vrouwen willen gaan uitzoeken of ze misschien verre familie zijn. "Het is net of we elkaar al jaren kennen." Het is dan ook overduidelijk: "We blijven contact houden."  

Morgen gaat NH Nieuws voor een vervolgreportage langs Angela en Daniëlle, om te kijken of de gelijkenissen nog ergens zichtbaar zijn.

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Zaanstreek-Waterland?

Taalfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]