Ga naar Content

LIVE NH Sport met AZ - NEC en Telstar - De Graafschap

Na alle spanning in de bestuurskamers vanwege Deadline Day op de transfermarkt verleggen we vanavond weer de aandacht naar de grasmat zelf. NH Sport is er vanaf 19.00 uur met een extra radio-uitzending waarin je live AZ - NEC en Telstar - De Graafschap kunt volgen.

AZ-stadion - Foto: Pro Shots / Toon Dompeling

AZ haalde uit de eerste drie wedstrijden een score van honderd procent en wil die lijn uiteraard doortrekken tegen NEC dat tot dus verre alleen van FC Volendam wist te winnen (1-4).

AZ mist Vangelis Pavlidis. De spits liep op het kunstgrasveld van SC Cambuur (0-1) een enkelblessure op en is de komende weken niet inzetbaar. Hoe lang de Griek precies uit de roulatie is, wordt een dezer dagen duidelijk. AZ heeft overwogen een vervanger aan te trekken, maar heeft dat niet gedaan en heeft met Jens Odgaard en Barasi twee alternatieven voor de positie van nummer negen. 

De aftrap in Alkmaar is om 20.00 uur. Het verslag krijg je van Erik-Jan Brinkman.

Formule 1

Door de drukte in de regio vanwege de Formule 1 op Zandvoort speelt Telstar vanavond al tegen De Graafschap in plaats van morgenavond. Het is een wedstrijd met een speciaal tintje. De thuis - en uitwedstrijd zijn omgedoopt tot de Kist Cup. Vernoemd naar de eind vorig jaar overleden trainer Simon Kistemaker die zowel bij Telstar als De Graafschap grote populariteit genoot. 

Bij Telstar gaat de Griekse aanwinst Christos Giousis zijn eerste minuten maken. In de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Helmond Sport was de aanvaller nog niet speelgerechtigd. Ook in Velsen-Zuid gaat de bal om 20.00 uur rollen. Frank van der Meijden verzorgt het commentaar. 

NH Sport is er van 19.00 tot 22.00 uur. Presentatie: Rob Wtenweerde.  

 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke zondag van 17.00-19.00 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Kijk elke vrijdag om 17.10 uur op tv naar onze voetbal talkshow de Aftrap
  • NH Sport keert maandag 29 augustus om 17.10 uur weer terug op tv
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52