Ga naar Content

NH Helpt: wie verdient er een Hartverwarmer?

NH Radio-presentator June Hoogcarspel gaat in de week voor Kerst de provincie in om mensen te verrassen met de NH Hartverwarmer: een pakket met handige en fijne spulletjes. Zodat ze weten: we laten ze niet in de kou staan. Wie verdient er volgens jou zo'n pakket?

Dit zit er allemaal in de Hartverwarmer - Foto: Okke Enzler / NH Media

Wat is het leven duur! Wekelijks horen we nieuwe verhalen over mensen uit onze regio die niet meer rond komen. Die moeten kiezen waar ze hun geld aan uitgeven: aan eten of het warm hebben.

Want dat is nieuw dit jaar: de energierekening brengt sommigen van ons extra in de problemen. De kachel blijft uit en warm douchen gaat op rantsoen. Een aantal van die mensen geven we een klein steuntje in de rug.

Meld mensen aan

Ken jij buurtgenoten die met moeite de eindjes aan elkaar knopen of waarvan je weet dat ze het eigenlijk niet meer redden? Laat het ons weten. Geef ze op, door het formulier op nhhelpt.nl in te vullen.

Als je initiatieven kent uit jouw buurt, die erop gericht zijn om anderen te helpen, dan horen we dat ook graag! Om die bij ons onder de aandacht te brengen mag je hetzelfde formulier gebruiken.

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app.

Download on the App StoreOntdek het op Google Play