Ga naar Content

LIVE NH Sport met Telstar - MVV Maastricht

Telstar sluit de eerste seizoenshelft vanavond af met de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht. De huidige nummer drie van de eerste divisie is op papier een zware tegenstander, maar presteert buiten het eigen stadion beduidend minder goed dan in de eigen Geusselt. De wedstrijd in Velsen-Zuid is rechtstreeks op de radio te volgen in NH Sport. 

Telstar-stadion - Foto: NH Sport / Frank van der Meijden

Met één van de laagste begrotingen in het betaalde voetbal doet MVV het dit seizoen uitstekend, al werd er afgelopen zondag in Venlo verloren van VVV (2-1). Opvallend genoeg haalt MVV verreweg de  meeste punten op eigen veld binnen: 23 van de 33 punten.

Telstar deed het zondag beter. De ploeg van trainer Mike Snoei won, ondanks een griepgolf, met 1-0 van FC Den Bosch. Mocht Telstar vanavond winnen dan heeft de ploeg zich bij het ingaan van de winterstop in het linkerrijtje gevoetbald. 

Erik-Jan Brinkman en Frank van der Meijden zijn de verslaggevers op sportpark Schoonenberg. De wedstrijd gaat vanavond door, meldde Telstar vanmiddag op haar eigen twitteraccount. Gisteren haalde de KNVB een streep door Jong FC Utrecht - Jong AZ en Roda JC - PEC Zwolle, omdat beide grasvelden niet bespeelbaar waren.

NH Sport is er van 19.00 tot 22.00 uur. Je presentator is Robbert van den Heuvel. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52