Ga naar Content

Doelpuntrijke oefenwedstrijd eindigt voor Telstar in winst

Het is Telstar opnieuw gelukt om ongeslagen te blijven in de oefencampagne. De Witte Leeuwen bonden zaterdagmiddag Excelsior Maassluis aan de zegekar. Het werd in Velsen-Zuid 5-3, mede door twee treffers van Youssef El Kachati. 

Youssef El Kachati was belangrijk met twee goals - Foto: Foto: Twitter @Telstar1963nv

De oefenwedstrijd tegen tweededivionist Excelsior Maassluis was onderdeel van de open dag, die voor het eerst sinds 2019 op het programma staat. 

Bij een van de eerste aanvallen van de thuisploeg was het al raak. Tom Overtoom tekende voor de 1-0. Ondanks een paar kleine kansjes van de bezoekers uit Maassluis bleef de score voor de rust ongewijzigd. Net als in de eerste helft, was het in de tweede snel raak voor Telstar. Ditmaal was Cain Seedorf het eindstation. 

Tekst gaat verder onder de tweet.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Pieter Langedijk zorgde voor een snelle aansluitingstreffer (2-1), waarna El Kachati de marge weer vergrootte naar twee. Jongelingen Jorn Ringelberg en Dave van Delft (na een fout van de keeper) maakten het in de slotfase nog spannend (3-3). De Velsenaren trokken uiteindelijk toch aan het langste eind. El Kachati en testspeler Alae-Eddine Bouyaghlafen zorgden voor de eindstand: 5-3. 

Telstar speelt komende dinsdag in Lisse tegen de plaatselijke FC de eerstvolgende oefenwedstrijd. Aftrap is 20.00 uur. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52