Ga naar Content

Telstar op zoek naar punten en versterkingen: "We gaan er niet zomaar overheen lopen"

Telstar gaat morgen op zoek naar de eerste punten van het seizoen. De mannen van Mike Snoei gaan op bezoek bij Jong AZ. "Die beloftenploegen worden steeds sterker, dus daar ga je niet zomaar overheen lopen", aldus Snoei. 

Mike Snoei over mogelijke versterkingen en de wedstrijd tegen Jong AZ - NH Nieuws

Het duel tussen Jong AZ en Telstar is maandag live te horen bij NH. De radio-uitzending begint om 19.00 uur en de wedstrijd begint om 20.00 uur. Het verslag van de wedstrijd wordt gedaan door Eik-Jan Brinkman en Edward Dekker. 

Telstar moet dus aan de bak. Dat gaan ze doen zonder de geschorste Jayden Turfkruier, die moet twee wedstrijden missen. Yahya Boussakou en Christos Giousis zijn geblesseerd. De laatstgenoemde is zeker de komende maanden niet van de partij met een kuitbeenbreuk. "Die ligt er tot de winterstop uit. Het was een lelijke breuk. Die is gerepareerd en daar moet je de tijd voor nemen", aldus Snoei. 

"Wij willen ook graag nog een aanvallende versterking"

Telstar-trainer Mike Snoei

Polley en Guinari volgende versterkingen? 

Telstar is nog bezig om het team te versterken. Verdedigers Robin Polley en Peter Guinari trainden vandaag mee. "Er is nog geen witte rook. Guinari heeft hier al stage gelopen. Hij heeft alleen wat problemen met zijn papieren en daar zijn wij keihard mee aan de slag. Wij willen ook graag nog een aanvallende versterking."

Tekst loopt door onder video

Mike Snoei over mogelijke versterkingen - NH Nieuws

Lassana Faye is begonnen aan zijn eerste seizoen bij Telstar. De ervaren wingback heeft al een aardige cv en wil Telstar als springplank gebruiken richting een rentree in de eredivisie. "Mijn persoonlijke ambitie is om terug te keren in de eredivisie. Met Telstar hoop ik de play-offs te halen."

Lassana Faye wil Telstar als springplank gebruiken - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52