Ga naar Content

Clubman zit op het puntje van zijn stoel bij overwinning Pirates: "Dit smaakt naar meer"

Het was een wedstrijd om je vingers bij op te likken. De honkballers van HCAW en Amsterdam Pirates trakteerden het publiek gisteren op een heerlijke wedstrijd. Na twee extra innings wonnen de Amsterdammers uiteindelijk met 5-4. NH Sport volgde clubman Humphrey Minguel tijdens de thriller.

Honkbal op zijn best tussen HCAW en Amsterdam Pirates - NH Nieuws

Door de winst van Amsterdam Pirates staat het 2-1 in de best-of-five serie. Komend weekend zal duidelijk worden wie zich plaatst voor de finale om het landskampioenschap. Tegenstander is dan het Rotterdamse Neptunus. 

"Heerlijk, dit smaakt naar meer. Op naar de Holland Series "

Amsterdam Pirates-fan Humphrey Minguel

Al 20 jaar is Minguel vrijwilliger bij Amsterdam. Ook bezoekt hij regelmatig de uitwedstrijden van zijn club met een groep vrienden. "Natuurlijk hopen wij dat Amsterdam wint, maar gezelligheid is ook belangrijk", aldus Minguel.

Clubman

Humphrey is dus verknocht aan Amsterdam Pirates en het honkbal. Hij zat zondag dan ook op het puntje van zijn stoel. Na de winst was hij superblij. "Heerlijk, dit smaakt naar meer. Op naar de Holland Series (serie wedstrijden om het landskampioenschap, red.)", liet Minguel met een big smile weten na afloop.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52