Ga naar Content

Strandgangers opgelet: files onderweg naar Noord-Hollandse stranden

Het is erg druk op de wegen naar meerdere Noord-Hollandse stranden. Dat meldt de ANWB. Op jacht naar zon, zee en strand in dit - waarschijnlijk - laatste bloedhete wekend van het jaar, hebben veel mensen te maken met extra verkeersdrukte. 

Drukte op het strand van Zandvoort (archieffoto) - Foto: Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen

Vooral op de wegen naar Zandvoort is het veel drukker dan normaal. De ANWB meldt files op onder meer de N201 van Hoofddorp naar Zandvoort, op de aansluiting met de N206. Daar doe je zo'n tien minuten tot een kwartier langer over het bereiken van het strand. 

Ook op het strand loopt het al lekker vol, is te zien op de webcams op de boulevard van Zandvoort. Alle parkeerplekken zijn al bezet. Tekst gaat door onder de video.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

De weg naar het strand van Castricum aan Zee is een stuk voller gelopen. Daar moet je rekening houden met zeker een half uur vertraging. 

Andere stranden

De wegen naar Bergen en Egmond lijken vooralsnog prima te doen, ook naar de stranden van IJmuiden en Wijk aan Zee hoef je nauwelijks rekening te houden met extra verkeersdrukte. 

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.