Na gelijkspel tegen Marseille overheerst trots bij Ajax-trainer Steijn: "Onze rug gerecht"

Na de chaotische 3-3 tegen Marseille overheerste bij Maurice Steijn vooral trots op zijn ploeg. "Als ik zie hoe de ploeg zijn rug heeft gerecht, dan maakt het met trots", zei de Ajax-trainer na afloop op de persconferentie.

Na een dramatische 3-1 nederlaag bij FC Twente rook Ajax vanavond in de Arena zijn kans om revanche te nemen. De ploeg schoot uit de startblokken en stond binnen 20 minuten al met 2-0 voor, maar gaf die voorsprong nog voor rust weg.

In de tweede helft leek het er even op dat Ajax alsnog de drie punten in de Arena zou houden, maar uiteindelijk moesten de Amsterdammer het met een gelijkspel doen. Nadat Ajax in de tweede helft via Kenneth Taylor opnieuw op voorsprong kwam, maakte Pierre Emerick Aubameyang er in de 78e minuut 3-3 van.

"Ik denk wel dat ik kan melden dat ik trots op het elftal ben", begon trainer Maurice Steijn de persconferentie na afloop. "Als ik zie hoe de ploeg zijn rug heeft gerecht, dan maakt het met trots. We hadden het momentum om de wedstrijd te beslissen, maar dat is helaas niet gelukt."