Ga naar Content

De Peiling: wie zou jij graag nog een keer willen zien?

Na jaren staat het duo Acda en de Munnik weer samen op het podium en beginnen vanavond aan hun reünieconcert in Amsterdam. Ze hebben elkaar weer gevonden en het worden vast nostalgische avonden, zoals dat is bij elke reünie. Wie zou jij graag nog een keertje willen zien? Jouw oude buurmeisje, de zesde klas van de lagere school of misschien jouw overleden vader. Of toch liever een artiest zoals The Beatles, David Bowie of Michael Jackson? 

Foto: Adobe Stock

Het duo Acda en De Munnink staat de komende drie dagen in een uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam. De mannen treden na ruim 8 jaar weer samen op en de kaarten voor de concerten waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Dat is wel vaker zo bij artiesten die na een lange tijd weer gaan optreden. Zo is Madonna momenteel bezig met haar tour en stond Elton John dit jaar voor uitverkochte zalen tijdens zijn wereldwijde afscheidstournee.  

Familielid, oude vriend of overleden dierbare

Niet alleen bij artiesten komen de nostalgische gevoelens omhoog, ook bij een reünie met bijvoorbeeld de lagere school is het herinneringen ophalen. En als het zou kunnen, wie zou jij dan graag nog een keertje willen zien? Is dat een familielid die al jaren in het buitenland woont, een goede vriend van vroeger die je uit het oog verloren bent of toch een dierbare die is overleden en waar je graag nog een keertje een kopje koffie mee zou willen drinken. Of denk je toch meer aan een artiest zoals Tina Turner, George Michael of Elvis?  

Op NH Radio hoor je De Peiling tussen 16.30 uur en 17.00 uur tijdens Vandaag de Dag.
Bel of Whatsapp 088-8505152 als je mee wil praten. Online reageren doe je op de Facebookpagina van NH Nieuws. Geen Facebook maar wel een mening? Mail dan naar [email protected].