Ga naar Content

De Peiling: Mannen met baarden zijn top!

Sinterklaas komt zaterdag aan in Nederland. De man van de cadeaus, maar ook de man met misschien wel de langste baard van – in ieder geval – de provincie! We willen vandaag graag van jullie weten wat jullie vinden van mannen met baarden. Want uit een enquête onder wervingsbureaus blijkt, dat bijna de helft eerder een man met een baard zou inhuren, dan een man zonder. Onze stelling is: mannen met baarden zijn top!

Foto: adobe stock

Ga je op zoek naar informatie over baarden, dan blijken mannen met baarden het onderwerp van verschillende wetenschappelijke onderzoeken. Daaruit blijkt dat baarddragers over het algemeen aantrekkelijker, meer volwassen en betrouwbaarder over komen. Politicus Frans Timmermans bijvoorbeeld, laat al jaren zijn baard staan, hoewel zijn vrouw het maar niks vindt.

Ook denken we dat mannen met baarden gezonder zijn en betere genen hebben dan baardloze mannen. Wat vinden jullie? Zijn mannen met baarden top en geknipt voor een baan met gezag?

Op NH Radio hoor je De Peiling tussen 16.30 uur en 17.00 uur tijdens Vandaag de Dag.
Bel of Whatsapp 088-8505152 als je mee wil praten. Online reageren doe je op de Facebookpagina van NH Nieuws. Geen Facebook maar wel een mening? Mail dan naar [email protected].