Ga naar Content

Man gestoken in café in Zaandam, vijf verdachten aangehouden

Een man is gewond geraakt bij een steekpartij in een Zaandams café. Het slachtoffer werd aangetroffen in de Touwslagerstraat, waarna de politie in het café aan de Zuiddijk vijf mannen aanhield. 

Foto: Inter Visual Studio

Rond 5.00 uur krijgt de politie een melding binnen dat iemand overlast zou veroorzaken. "Iemand maakte op straat veel kabaal, daarom heeft iemand de politie gebeld", zegt een woordvoerder van de politie.

Op de Touwslagerstraat treft de politie een 27-jarige man uit Zaandam met een verwonding aan zijn hand. "Hij zou eerder gestoken zijn in een horecagelegenheid aan de Zuiddijk", zegt de woordvoerder. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. 

Aanhoudingen

De politie heeft in een café aan de Zuiddijk vijf mensen aangehouden. Eén 18-jarige jongen, een 23-jarige man, twee 28-jarige mannen, allemaal uit Zaandam, en een 30-jarige man zonder bekende verblijfplaats. 

"Zij zijn allen aangehouden voor betrokkenheid bij een steekincident", laat de woordvoerder weten. "Op het bureau moet duidelijker worden wie welke rol heeft gehad." 

De politie onderzoekt de zaak en is nog op zoek naar getuigen of camerabeelden. 

💬 Wil je niets missen uit Zaanstreek-Waterland?

Taalfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]