Ga naar Content

Overval op woning in Heerhugowaard, vijf verdachten aangehouden

Bij een woningoverval in Heerhugowaard is een persoon gisterenavond lichtgewond geraakt. De politie heeft later op de avond vijf verdachten aangehouden voor mogelijke betrokkenheid. 

Foto: RVP Media

Gisterenavond omstreeks 23.00 uur heeft er een woningoverval plaatsgevonden op een woning aan het Anna Clasina op 't Landtplantsoen in Heerhugowaard. In de woning waren meerdere bewoners aanwezig, waaronder minderjarigen. Eén persoon is bij de overval gewond geraakt. 

Waarschuwingsschoten 

Bij het onderzoek gisterenavond zijn diverse eenheden van de politie ingezet zoals politiehonden, de helikopter, de forensische opsporing en andere specialistische eenheden. Ook omwonenden hielpen de politie door de vluchtrichting van de verdachten aan te geven. 

De politie laat in een reactie weten: "De verdachten, onder meer voorzien van bivakmutsen, zijn op diverse plekken in de omgeving aangehouden. Zij waren onder meer gevlucht via het Frida Catsland en via het water. Bij de aanhoudingen zijn door de politie meerdere waarschuwingsschoten gelost."

Er zijn diverse goederen verband houdend met de overval aangetroffen en in beslag genomen. De verdachten zitten in beperkingen, daarom worden er verder geen mededelingen over hun identiteit gedaan.

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.