Ga naar Content

Live NH Sport: tweede seizoenshelft Telstar begint thuis tegen Jong AZ

Vol verwachting begint Telstar vanavond aan het tweede deel van de competitie. Jong AZ is de tegenstander die naar Velsen-Zuid komt. Trainer Mike Snoei vindt dat zijn ploeg veel meer in zijn mars heeft dan de voorlaatste plek in de eerste divisie. Met een zege op de beloftenploeg van AZ zouden de Velsenaren direct een eerste stap omhoog kunnen zetten. Telstar - Jong AZ is vanavond vanaf 19.00 uur live te volgen op NH Radio.    

Telstar-stadion - Foto: Pro Shots/Henk Korzelius

De ziekenboeg van Telstar is in de winterstop vrijwel leeggestroomd. Met Peter Guinari heeft Snoei bovendien nog een een verdediger aan zijn selectie kunnen toevoegen. "Wij hebben een goed excuus gehad, maar wij moeten ons nu gaan bewijzen", aldus de 60-jarige trainer. 

Periodetitel

Door de lage rangschikking moet Telstar zich op de derde of vierde periode concentreren om  in aanmerking te komen voor de play-offs. Door de laatste wedstrijd voor de winterstop van VVV-Venlo te verliezen (1-2), zijn de Witte Leeuwen de derde periode alleen niet goed begonnen

Jong AZ is de nummer twaalf van de ranglijst en ging eveneens met een 1-2 nederlaag de winterstop in. Al maakten de jonkies van trainer Jan Sierksma het ADO Den Haag bijzonder lastig. Pas halverwege de tweede helft trok ADO die wedstrijd naar zich toe. 

De commentatoren in Velsen-Zuid zijn Frank van der Meijden en Stephan Brandhorst. In NH Sport vanavond verder aandacht voor de start van de eredivisie, de strandrace Egmond-Pier-Egmond en de Egmond Halve Marathon. De uitzending begint om 19.00 uur. Presentatie: Robbert van den Heuvel. 

Kijk zondag live naar de Egmond Halve Marathon. De tv-uitzending begint om 12.00 uur.  

Lees ook