Ga naar Content

Live NH Sport: volgende halte voor 'vernieuwd' Telstar is Jong Ajax-uit

Telstar komt vanavond in actie en daarom is NH Sport er met een extra radio-uitzending vanaf 19.00 uur. De Velsenaren nemen het op tegen Jong Ajax. Het is de derde wedstrijd onder leiding van Uli Landvreugd, die na het ontslag van trainer Mike Snoei nog niet verloor. Jong AZ treft vanavond NAC Breda en ook die wedstrijd kun je live op NH Radio volgen. 

Quinten van den Heerik (m) viert de 3-2 tegen Jong Ajax - Foto: Pro ShotsSonny Lensen

Telstar versloeg Helmond Sport (3-2) en speelde gelijk tegen NAC Breda (1-1). Ondanks deze opleving staan de Witte Leeuwen met twintig punten nog altijd in de onderste regionen van de eerste divisie. Jong Ajax heeft tien punten méér en is bezig aan een wisselend seizoen. Zo werd er gelijkgespeeld bij koploper Willem II (1-1), maar verloren van hekkensluiter TOP Oss (2-1).

Bovendien is het elke keer de vraag over welke spelers trainer Dave Vos kan beschikken. Landvreugd zal eveneens moeten wisselen in zijn basisformatie. De tegen NAC uitgevallen Danny Bakker is, net als Tom Overtoom, vanavond niet inzetbaar.

De aftrap is vanavond om 20.00 uur. Of de wedstrijd op sportpark De Toekomst net zo'n spectaculair slot krijgt als in Velsen-Zuid, hoor je van verslaggever Stephan Brandhorst. Destijds leek Telstar de winst in de slotminuut te verspelen, maar maakt Quinten van den Heerik in de blessuretijd de winnende 3-2

Jong AZ - NAC Breda

In Wijdewormer gaat om hetzelfde tijdstip de bal rollen bij Jong AZ - NAC Breda. Waar NAC aan een zeer pover seizoen bezig is, draait het bij de beloften van AZ uitstekend. De ploeg van coach Leeroy Echteld, die het roer tussentijds overnam van Jan Sierksma, staat zevende en heeft zelfs twee punten méér dan NAC.

Tekst gaat verder onder de foto.

Jong AZ-trainer Leeroy Echteld - Foto: Pro Shots / Ron Jonker

Op 18 augustus vorig jaar troffen beide clubs elkaar in Breda en won NAC met 2-1. De Alkmaarse doelpuntenmaker van toen, Jayden Addai, zat gisteren op de bank bij het eerste elftal dat Ajax versloeg. Hij kreeg in tegenstelling tot Ernest Poku geen speelminuten. Poku loste zes minuten voor tijd Ruben van Bommel af. 

Erik-Jan Brinkman doet vanavond het wedstrijdverslag. De extra radio-uitzending van NH Sport begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Je presentator is Robbert van den Heuvel

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52