Ga naar Content

Na 52 jaar is Janna nog niet uitgezocht naar haar bedelarmband

Op haar zesde kreeg Janna Schot van haar ouders een bedelarmband en elke verjaardag kwam er een bedel bij. Begin jaren 70 verloor zij de armband op de kermis in Zaandam en er gaat bijna geen dag voorbij dat zij er niet aan denkt. Met een oproep op nhhelpt.nl hoopt Janna de armband na 52 jaar alsnog terug te vinden.

De bedelarmband zit om de arm waarmee Janna haar broertje duwt - Foto: NH Media

"Ik ben de armband verloren tussen bar Vat 69 op de Zuiddijk en het voormalig witte gemeentehuis op de Burcht in Zaandam", vertelt Janna. "De eerste drie weken belde ik de politie elke dag, maar hij is nooit gevonden." 

Er zaten vijftien bedels aan zoals een haantje, een handtasje, een visje, een zeester en een varkentje. De enige die Janna nog heeft zijn de krokodil, de letter s van haar achternaam en een eekhoorn.

De enige bedels die Janna nog over heeft - Foto: NH Media

"De armband is heel belangrijk voor mij, omdat ik hem van mijn ouders heb gekregen", benadrukt Janna, "het zou een mooi aandenken zijn als ik hem weer terugkrijg." 

NH Helpt: voor iedereen die hulp nodig heeft of kan bieden

WebsiteAlle oproepen van NH Helpt zijn te lezen op nhhelpt.nl. Hier kun je ook zelf een vraag of een aanbod plaatsen.

RadioRachel Morssink presenteert elke zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur het programma NH Helpt op de radio. Het NH Helpt Antwoordapparaat is de hele week te bereiken op: 088-8 505 303.

Elke werkdag om 13.40 uur hoor je bij June Hoogcarspel een hulpvraag in haar radioprogramma June tot Twee. 

TVOp tv is NH Helpt ook te zien. Isabella Prins presenteert elke dinsdag om 17.10 uur het programma NH Helpt voor tv en online. 

Kijk alle uitzendingen HIER terug.