Ga naar Content

Opnieuw file op de A7 door de werkzaamheden bij Purmerend

Het is weer druk op de wegen in Noord-Holland. Op de A7 is het op achteraan aansluiten, omdat er vanwege werkzaamheden maar één rijstrook open is. Ook op de N9 wordt aan de weg gewerkt, ook daar zorgt het af en toe voor vertraging. 

Foto: Adobe Stock

Op de A7 tussen afrit Avenhorn en Purmerend staat ook vanmorgen file, de vertraging is zo'n half uur vanwege de welbekende werkzaamheden. Sinds er nog maar een rijstrook open is, staat geregeld een flinke file. Daardoor kan het drukker worden op de N247, maar dat lijkt vanmorgen mee te vallen. 

Ook aan de andere kant van de provincie, op de N9, zijn werkzaamheden. Het is daarom drukker op die weg en dat zorgt voor zo'n 20 minuten vertraging. 

Seinstoring

Op het spoor verloopt de ochtend ook niet vlekkeloos. Op de hogesnelheidslijn tussen Amsterdam en Rotterdam rijden geen treinen door een seinstoring. De NS verwacht dat dit rond 9.30 uur verholpen is. Door de seinstoring rijden er ook minder sprinters tussen Hoofddorp en Leiden Centraal, waardoor er ook minder treinen op Schiphol stoppen. 

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.