Ga naar Content

Telstar-verdediger Thomas Oude Kotte volgt Jay Kruiver naar Roda JC

Opnieuw neemt Roda JC een speler van Telstar over. Nadat gisteren bekend werd dat Jay Kruiver naar de Limburgers overstapt, maakte Roda vanmiddag de komst van Thomas Oude Kotte bekend. De centrale verdediger heeft een contract voor twee seizoenen getekend.  

Thomas Oude Kotte - Foto: Pro Shots/ Sonny Lensen

Telstar had de 28-jarige Oude Kotte graag behouden, maar de voetballer liet de club weten toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. De geboren Apeldoorner was de afgelopen twee seizoenen een vaste waarde in Velsen-Zuid. Hij speelde 64 competitiewedstrijden voor de Witte Leeuwen en maakte één doelpunt. Eerder speelde hij voor Vitesse, Excelsior en het Deense Vendsyssel.

"Vorig seizoen heeft iedereen gezien wat voor fantastische sfeer hier kan hangen"

Roda JC-aanwinst Thomas Oude Kotte

"Ik kijk er onwijs naar uit om in het Parkstad Limburg Stadion te spelen. Vorig seizoen heeft iedereen gezien wat voor fantastische sfeer hier kan hangen. Ik ga er alles aan doen om, samen met het team, dat weer zo vaak mogelijk voor elkaar te krijgen", aldus Oude Kotte op de website van Roda JC. De Limburgers eindigden afgelopen seizoen op de derde plaats in de eerste divisie en liepen op de valreep promotie naar de eredivisie mis. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52