Ga naar Content

Verdriet en geluk liggen dicht bij elkaar in NH Sport

Op de dag dat Wout Weghorst opstaat met een grote glimlach tovert NH Sport weer een nieuwe uitzending uit de hoge hoed. Met dit keer turner Loran de Munck over zijn kansen op eremetaal in Parijs, de zaalvoetballers van Hovocubo strijden om de kampioensschaal en verslaggever Thomas Brood dompelt zich onder in de wereld van het basketbal.

Terugkijken NH Sport van maandag 17 juni - NH Nieuws

Na twee duels in de finale van de play-offs is de stand tussen Hovocubo en Tigers Roermond 1-1. Dat wil zeggen dat een allesbeslissende wedstrijd moet bepalen wie zich de beste zaalvoetbalclub van Nederland mag noemen. 

Turnen

De laatste jaren schittert Loran de Munck op het turnonderdeel paard voltige. De inwoner uit Amsterdam wil aankomende zomer meedoen om de prijzen op de Olympische Spelen in Parijs. We spraken met hem af in Hoofddorp waar hij dagelijks traint op het sportcomplex Koning Willem-Alexander.

Brood & Spelen

Tot slot in deze NH Sport de rubriek Brood & Spelen. Verslaggever Thomas Brood tracht keer op keer in de voetsporen te treden van diverse topsporters. De ene keer gaat hem dat beter af, dan de andere keer. In deze aflevering traint de goedgebekte reporter mee met de basketballers van Oranje onder 20.

NH Sport zie je elke maandag om 17.10 uur op tv. Daarna wordt de uitzending elk halfuur herhaald.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52