Ga naar Content

Gerelateerde videos

Margaret verrast haar tweelingzus Liesbeth met een taart: "Jij bent meer dan een taart waard"

Tweelingzussen Liesbeth en Margaret werken voor dezelfde tandartspraktijk in Diemen, dus weet Liesbeth precies wanneer haar zus achter de balie zit. Zij gaat haar verrassen met de NH Helpt taart: "Ik wens iedereen zo'n zus toe", aldus Liesbeth.

Margaret is meer dan een taart waard volgens Liesbeth - Foto: NH Media

Margaret houdt het niet droog wanneer Liesbeth vertelt dat haar zus altijd voor iedereen klaar staat: "Jij bent er bij geboortes, bij het overlijden van onze dochter. Jij bent zo close bij ons gezin dat wij jou altijd tweede moeder van onze kinderen noemen. Jij bent meer dan een taart waard".

"Het is voor mij meer geven dan nemen. Dat vind ik leuker"

Margaret Schutten

Margaret vindt het vanzelfsprekend om klaar te staan voor haar zussen: "Het is voor mij meer geven dan nemen. Dat vind ik leuker". Vandaag is een uitzondering, want zij krijgt een taart. 

Ook iemand blij maken met de NH Helpt-taart? Vul hier het formulier in en wie weet bezorgen we binnenkort namens jou een taart.

NH Helpt: voor iedereen die hulp nodig heeft of kan bieden

WebsiteAlle oproepen van NH Helpt zijn te lezen op nhhelpt.nl. Hier kun je ook zelf een vraag of een aanbod plaatsen.

RadioRachel Morssink presenteert elke zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur het programma NH Helpt op de radio. Het NH Helpt Antwoordapparaat is de hele week te bereiken op: 088-8 505 303.

Elke werkdag om 13.40 uur hoor je bij June Hoogcarspel een hulpvraag in haar radioprogramma June tot Twee. 

TVOp tv is NH Helpt ook te zien. Isabella Prins presenteert elke dinsdag om 17.10 uur het programma NH Helpt voor tv en online. 

Kijk alle uitzendingen HIER terug.