Ga naar Content

Superfan Jennifer is bij Taylor Swift thuis geweest: "Heb haar een knuffel gegeven"

Vandaag én morgen hoeft Jennifer Kapoen (31) eindelijk een keer niet ver te reizen om haar favoriete artiest te zien. Deze Amstelveense Swiftie heeft namelijk felbegeerde tickets voor The Eras Tour in de Johan Cruijff ArenA. Er is zelfs een kans dat de superster Jennifer herkent, want ze ontmoette Taylor al eens in levende lijve in haar woning in Londen. 

In de rij voor het concert van Taylor Swift - Foto: Jennifer Kapoen

Samen met haar zus stond Jennifer vanmiddag in de lange rij bij de Johan Cruijff ArenA. Om hun heen duizenden andere Swifties, zoals de fans van Taylor Swift ook wel worden genoemd. "Taylor is een hele goede muzikant", vertelt de 31-jarige, die inmiddels al zestien jaar fan is. "En ze is gewoon zo lief."

Dit is niet Jennifers eerste en enige concert van The Eras Tour, wel degene die het dichtst bij huis is. De Amstelveense is al in Londen geweest, gaat morgen wéér naar de Johan Cruijff ArenA en reist op 2 augustus naar Warschau. "Dat is de dag dat ik haar ontmoette", vertelt ze trots.

Knuffelen met Taylor Swift

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat Jennifer haar idool heeft geknuffeld. Taylor en haar team nodigden via sociale media fans uit bij haar thuis. Jennifer was een van de gelukkigen. Ze reisde naar Londen om haar te ontmoeten. Daar waren rond de vijftig andere Swifties.

Tekst gaat verder onder het bericht op Facebook met de foto van Jennifer en Taylor Swift.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

"Het voelde als een droom", vertelt Jennifer. De fans kregen eerst hapjes, luisterden toen in de woonkamer het album Lover - die pas later uit kwam - en kregen daarna een meet and greet met Taylor Swift. "Ik heb haar een knuffel gegeven en gezegd dat ik het hele album leuk vond. Ze gaf me een high five en een compliment over mijn haarband met bloemetjes."

Jennifer en haar zus zijn inmiddels de Johan Cruijff ArenA binnen en hebben goede plekken bemachtigd: ze staan met vriendinnen vooraan bij het podium. "Ik hoop heel erg dat ze mijn favoriete liedje ME! gaat zingen."

Jennifer Kapoen, haar zus en vriendinnen hebben inmiddels goede plekken bemachtigd - Foto: Jennifer Kapoen

Lees ook

💬 Wil je iets kwijt?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]