Ga naar Content

Wederom wispelturige weersvoorspelling

Het wispelturige weer van de afgelopen dagen zet nog even voort. Hoewel de temperatuur vandaag op kan lopen tot zo'n 24 graden met zon, is er tegen het einde van de middag opnieuw kans op regenbuien en onweer. 

Sluierbewolking - Foto: Sjef Kenniphaas

Wisselvallige dagen dus. Terugkijkend naar het weekend lijkt het patroon zich voort te zetten. Zonnige uurtjes wisselen zich af met bewolking, buien en wind. Het begint te lijken op een typisch Nederlandse zomer, waarin vijf seizoenen in een dag niet overdreven is. 

Ook morgen verwacht Visser een matig zomerdagje. Het wordt maximaal twintig graden en soms valt er hier en daar een bui. 

Na regen komt...

Woensdag stijgt de temperatuur en komt het mooie weer langzaam deze kant op. Vanaf donderdag verwacht Jan drie zomerse, warme dagen. Precies als het tijd is om de schoolboeken dicht te klappen en heerlijk naar buiten te gaan en te genieten van je vrije dagen. Een goed begin van de zomervakantie dus. 

Temperaturen liggen dan tussen de 24 en 27 graden en de zon schijnt naar verwachting volop. Reden om je picknickmand te vullen, een barbecue te organiseren of een lekker boek te lezen in de tuin. 

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.