Ga naar Content

NH gaat op zoek naar de mooiste verborgen plekken van onze provincie

De Zomertoer barst weer los bij NH. De komende twee weken neemt presentator Koen Bugter je mee door de hele provincie waarbij hij op zoek gaat naar prachtige, bijzondere en opmerkelijke plekken die lang niet iedereen kent: 'verborgen parels'.

Foto: NH Media

In tien afleveringen doet Koen al onze regio's aan. Hij wordt iedere keer op zijn tocht vergezeld door een lokale fotograaf die de dag vastlegt. Ook ontmoet Koen elke aflevering een NH regioverslaggever die zijn of haar verborgen parel laat zien én is er een optreden van een lokale artiest. 

Aftrap Zaanstreek-Waterland

De Zomertoer wordt vandaag afgetrapt in Zaanstreek-Waterland. Koen ontmoet fotograaf Marjolein Lensing die hem meeneemt naar haar verborgen parel: Het Museum of Humanity op het Hembrugterrein in Zaandam. Ze treffen daarna regioverslaggever Mischa Korzec die zijn verborgen parel laat zien: Broek in Waterland vanaf het water. Tenslotte belandden Koen en Marjolein in Edam waar de lokale artiest Niels Buijs optreedt. 

Foto expositie

De beste foto's van elke fotograaf van de Zomertoer zijn te zien op een expositie in het Huis van Hilde in Castricum. De foto's zijn tot 1 september te bekijken.

Online en op TV

Vanaf vandaag tot en met vrijdag is de Zomertoer iedere dag op onze site te zien vanaf 12.00 uur. Op TV zijn de afleveringen vanaf 17.10 uur te bekijken. Na het weekend zijn de laatste vijf afleveringen zien op dezelfde tijden. 

Alvast een voorproefje van de Zomertoer 2024? Bekijk onze sneak-peak:

teaser zomertyoer - NH Nieuws

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.